Taalpunt Hattem zoekt taal- en rekenvrijwilligers

Taalpunten Heerde en Hattem zoeken taal/rekenvrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen die beter willen leren lezen, schrijven, spreken en rekenen. Het gaat hierbij om  het praktisch inzetten van taal en/of rekenvaardigheden uit de eigen leef-, en werkomgeving van de cursist.

In oktober start er op woensdagmorgen weer een nieuwe taal/reken training voor vrijwilligers uit Hattem en Heerde bij de Bibliotheek Noord-Veluwe vestiging Hattem. De training bestaat uit zes dagdelen en vindt plaats in de Marke in Hattem. De lesdagen zijn 10, 17, 24 en 31 oktober en 14 en 21 november.  Denk je dat het iets voor jou is of wil je meer weten, neem dan gerust contact op. De Taalpuntdocenten Joke Scholten en Mieke Peters zijn tijdens de spreekuren of per mail bereikbaar.

Taalvrijwilligers hebben een belangrijke rol bij het Taalpunt. Bij het Taalpunt wordt gekeken wat iemand wil leren en daar wordt een passende cursus, taalgroep of taalcoach bijgezocht. De taalvrijwilligers worden ingezet als taalcoach na de training. Dan begeleiden ze een deelnemer uit Nederland of uit een ander land gedurende 1 tot 1,5 uur per week.

Aanmelden

Aanmelden voor de trainingen of meer informatie mail naar:

taalpunthattem@bibliotheeknoordveluwe.nl  of bel naar Mieke Peters  06-22006604

taalpuntheerde@bibliotheeknoordveluwe.nl  of bel naar Joke Scholten 06-20318456

Zie voor de tijden van de spreekuren en overige informatie over de Taalpunten www.bibliotheeknoord-veluwe.nl/educatie/taalpunt

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in