De Grote BiebBoys Zomerchallenge

Met De Grote BiebBoys Zomerchallenge kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar de hele zomer met boeken en lezen bezig zijn. Maar wie zijn de BiebBoys?

Dat zijn Joran en Kees, twee jongens die gek zijn op boeken en met toffe challenges laten zien dat boeken leuk zijn. Bekijk de video en lees dan verder.

Voor de vakantie solliciteren Kees en Joran bij camping Timboektoe. Ze willen werken in het animatieteam. Campingbaas Tim wil niks weten van boeken. Ze mogen dan ook niks tippen, aanraden of vertellen over boeken. Maar of dat lukt…? Er is een hele coole poster ontwikkeld met daarop 10 challenges die kinderen kunnen uitvoeren. Challenge uitgevoerd? Plak dan een sticker!

Gratis verkrijgbaar in de bieb
Doe ook mee met de challenges en verveel je deze vakantie niet. De BiebBoys poster en het stickervel zijn nu gratis verkrijgbaar in de Bieb van Hattem. Dit mag je niet missen. Bij één van de challenges los jij het mysterie op in de Bibliotheek en ontvang je zelfs een echte BiebBoy tattoo.

Win een bezoek van de BiebBoys
Verkleed je samen met je vriend/vriendin, broertje/zusje of je ouders als de BiebBoys en
maak een grappige vakantiefoto. Stuur de foto naar doemee@biebboys.nl en wie weet win jij wel met jouw klas een bezoek van de BiebBoys.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in