Bridgend de zomer door

De Hattemse Bridge Sport (HBS) organiseert van 5 juni t/m 21 augustus de zomerbridge. Elke woensdag vanaf 19.30 uur kan er een bridgekaartje gelegd worden in De Marke. Inleg is € 6,- per paar, niet leden betalen €  1,- extra per persoon. ‘Elke avond zijn er leuke prijzen te winnen, al gaat het daar natuurlijk niet om’, aldus de organisatie.

Ongedwongen leren bridgen
HBS organiseert al jaren voor de regio de zomerbridge tot vreugde van vele doorgewinterde bridgers die in de zomer door willen gaan. Uiteraard kan niet iedereen alle twaalf avonden, maar de ervaring leert dat er altijd vijftien tafels bezet zijn. Ook blijkt dit een mooie gelegenheid voor beginnende bridgers om het geleerde in praktijk te brengen in een ongedwongen omgeving.

Aanmelden
Aanmelden kan tot elke woensdag 12 uur: hattembridge@outlook.com. Als je meer wilt weten of even wilt overleggen kan dat met de wedstrijdleider Johan Winkel, 0657399364.
‘Hou je hersens vitaal en doe gezellig mee!’

Hattem Actueel
Tonny van der Kolk en Johan Fijn komen zaterdag 15 juni om 10.30 uur in het radioprogramma Hattem Actueel vertellen over de sport en waarom het hun al jaren veel plezier geeft.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in