Verdiende winnaars Nationaal Strokeplay Kampioenschap 65+

Op de Hattemse Golf & Country Club zijn woensdag 5 en donderdag 6 juni voor de 8e keer de Nederlandse Golf kampioenschappen 65+ gespeeld. Het tweedaagse kampioenschap kenmerkte zich door prima en grotendeels zonnig golfweer en goede, maar moeilijk te bespelen, greens.

Nederlands Kampioen bij de dames is geworden Siene Dresselhuys, lid van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club met een score van 154 slagen. Bij de heren Onno Meijer van de Rosendaelsche Golfclub met een score van 156.

Hattems succes
Van de Hattemse Golf deden de eigen leden Pem van Heek, Jan Rauws en Jaap Veldhuizen mee. Na een spannende eindstrijd eindigde Van Heek op plaats drie met een respectabele score van 159. Rauws en Veldhuizen eindigden op een gedeelde 14e plaats met een totaal score van 170 slagen.

De prijsuitreiking gebeurde door de president van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, Caroline Huyskes. Zij roemde in haar toespraak de prachtige en goed onderhouden baan en de geweldige sportieve en gastvrije sfeer.

Net als voorgaande jaren werd de Hattemse Golf bij het organiseren ondersteund door vele Hattemse vrijwilligers en door de eigen horeca, de Hattemse Hoeve, die ook de bagtags voor de deelnemers sponsorde.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in