Hattemer Meiden Combinatie heeft nieuwe voorzitter

Susanne Leurink is de nieuwe voorzitter van de Hattemer Meiden Combinatie (HMC). In deze combinatie wordt meisjes- en vrouwenvoetbal gespeeld in Hattem.

Suzanne stelt zich graag voor aan de HMC en natuurlijk aan alle andere Hattemers.
“Ik ben getrouwd met Edgar en trotse moeder van Zoë en Sam. Sporten doe ik graag, waaronder kickboksen, paardrijden, hardlopen, spinning en bootcamp. Heerlijk om daarin je ei kwijt te kunnen!

Aangezien ik aan de lijve ervaar wat een sportieve en gezonde levensstijl met je welbevinden en vitaliteit doet, ben ik dan ook blij dat m’n kinderen in hun vrije tijd niet alleen met hun neus achter de computer zitten, maar ook zo van sport genieten.

Door onze kinderen ben ik in aanraking gekomen met de voetbal en kan ik niet anders zeggen dan dat het een boost geeft als ik naar die enthousiaste sportende kinderkoppies kijk. Wel heb ik bemerkt dat er, om dit mogelijk te maken, heel wat achter de schermen moet gebeuren. En dan ook nog wel op vrijwillige basis!

Ik wilde mijn steentje daar graag aan bijdragen en werd ik op verzoek vlagger bij HMC MO13-1, ben leider van HMC MO11-1 geweest en organiseerde ik 2 keer een bootcamp voor de meiden van HMC MO13-1.

En toen…. kwam het moment dat ik opeens gevraagd werd voor voorzitter van de HMC. Het bestuur van zowel vv Hattem als sv Hatto-Heim heeft het gevoel dat het wel wat voor mij zou kunnen zijn. Zelf had ik hier nooit aan gedacht, maar op de één of andere manier werd ik hierdoor positief getriggerd.

Mijn motto is: Als je een club de moeite waard vindt, moet je er samen wat voor doen! En… Is het voorzitterschap daar niet het ultieme middel voor? De uitdaging zie ik vooral in het woord ‘vereniging’: Het samen doen!

Samen je hulp aanbieden en blij worden van de taak die je vrijwillig op je hebt genomen en vervolgens zo effectief mogelijk uitvoert, zodat we de voetballers van onze clubs alle mogelijkheden kunnen bieden om ‘heerlijk te kunnen knallen’.”


De buurverenigingen s.v. Hatto Heim en v.v. Hattem werken onder de naam Hattemer Meiden Combinatie –afgekort HMC  al jarenlang samen. Hierdoor krijgt het meisjes- en vrouwenvoetbal de aandacht die het verdient.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in