RTV Hattem heeft nieuw bestuur

Het interim-bestuur van RTV Hattem is blij dat haar werkzaamheden voorgezet gaan worden door een capabel bestuur met veel bestuurlijke kwaliteiten. Binnenkort worden de taken overgedragen aan het nieuwe bestuur.

Dit zijn de nieuwe bestuursleden van RTV Hattem
*Henk Leskens – voorzitter
*Alex van Winkoop – secretaris
*Ruud Hofman – penningmeester
*Wim Hoogers – algemeen bestuurslid.
Ruud Hofman is al penningmeester van de omroep, de drie andere bestuursleden treden nieuw aan.

Levensvatbaar
Vorig jaar is het interim-bestuur aangetreden omdat RTV Hattem in grote problemen zat. Het interim-bestuur had zich als taak gesteld in één jaar antwoord te krijgen op de vraag: is RTV Hattem levensvatbaar voor de toekomst? De uitgevoerde bestuurlijke en financiële reorganisatiewerkzaamheden én het visiedocument samen met het kijk- en luisteronderzoek maken duidelijk dat het antwoord op deze vraag is: ‘Jazeker, mits.’

Grote klus
Dit betekent dat er in Hattem ruimte is voor een lokale omroep. Maar er ligt nog een grote klus om de exploitatie van de omroep financieel gezond te krijgen met voldoende medewerkers én faciliteiten om goede producten te kunnen maken voor de Hattemer bevolking.

Gemotiveerd
Het nieuwe bestuur is samen met de medewerkers gemotiveerd om aan deze voorwaarden te werken, omdat Hattem een goede lokale omroep verdient!

Foto: vlnr: Alex v. Winkoop, Henk Leskens, Ruud Hofman, Wim Hoogers

Zie ook:
Visiedocument en Kijk- en Luisteronderzoek
Stap in de wereld van radio, tv en social media!