Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10.00 tot 12.00 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv.

Zaterdag 15 april 2023

Deze week praten we met een aantal gasten.

Erwin Kwakkel is fractievoorzitter van D66 in de raad van Hattem. Hij blikt terug op het eerste jaar van het college en vertelt over de ambities van zijn partij in de komende periode.

Restaurant de Voorburcht werd verblijd met een vermelding in de Bib Gourmand en de Michelin restaurantgids. Eigenaar en chef-kok Denis Mulder geeft aan wat dat voor hen betekent en hoe zo’n vermelding tot stand komt en wat de ambities zijn.

Kees Rook praat ons bij over de onderwerpen van Tweede Jeugd Sportief.

Het is weer bijna koningsdag. Dat wordt ook in Hattem gevierd. Wat er dit jaar op stapel staat komt Rob van Deventer van de Hattemer Oranjevereniging onthullen.

En verder is er nog nieuws uit Hattem en muziek.

Hattem Aktueel wordt deze week gemaakt door:
– gastvrouw Rikie Coster
– technicus Gert Rave
– muzieksamensteller Gert Witteveen en John van Dijk

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in