Mooie activiteiten en contacten tijdens NLDoet

Aan de vrijwilligersactie NLDoet hebben dit jaar drie Hattemse organisaties deelgenomen; Hospice Hattem, Hof van Blom en Scouting de Trijsberg. Diverse vrijwilligers hadden zich bij de organisatie opgegeven en konden op deze manier kennismaken met de organisatie zelf, vrijwilligerswerk én de deelnemers leerden elkaar kennen en hadden mooie kennismakingsgesprekken.

Hospice Hattem
Het aantal vrijwilligers dat kwam om in de tuin van Hospice Hattem te klussen, was enorm. Zij gingen aan de slag in de tuin van het hospice aan de Van Galenstraat en zorgden voor een bankje, vogelvoederplaatsen en planten. Na het klussen was er koffie en heerlijke appeltaart van Zoethout. De tuintjes van de twee hospice-appartementen zijn er echt van opgefleurd.

Violen planten bij Hof van Blom

Hof van Blom
Ook bij de vernieuwde Hof van Blom zijn de bloemetjes buiten gezet door vrijwilligers, onder wie leden van het CDA. Bloembakken zijn gevuld met viooltjes en de tuinschuur is opgeruimd.

Scouting De Trijsberg
Bij scouting De Trijsberg waren ouders van kinderen die naar scouting gaan, leden van het CDA, ChristenUnie en andere vrijwilligers aan het klussen.
“Vrijwilligers zijn heel erg belangrijk. Ze zijn onmisbaar bij sportclubs, kerken en verenigingen. We zijn erg blij met alle Hattemers die in hun vrije tijd een steentje bijdragen,” vertelt Margriet Brouwer, raadslid van ChristenUnie. “Scouting De Trijsberg had hulp nodig bij het onderhoud van hun gebouwen. Ze wilden bijvoorbeeld de reling vervangen en nieuwe verlichting installeren.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in