Nieuwjaarsborrel HMHC echte gezinsactiviteit

Vrijdag hield de Hattemse Mixed Hockey Club haar nieuwjaarsreceptie. Naast de traditionele borrel in het clubhuis waren de velden op de Hazenakker het decor van een Glow in the Dark-toernooi voor de jeugd. Daarmee werd de nieuwjaarsborrel van de HMHC een echte gezinsactiviteit.

Tevredenheid
Voorzitter Karin Löwik stond in haar speech stil bij de prestaties van de club in het afgelopen jaar waarbij de kampioensteams nogmaals in het zonnetje werden gezet. Met name de prestaties van Heren 1stemden tot tevredenheid. Ook dit seizoen presteert het jonge team boven verwachting: zaalkampioen en promotie naar de overgangsklasse.

Toekomst
Naast de sportieve prestaties was er ook aandacht voor het vrijwilligers- en sponsorbeleid. Het blijft een uitdaging om alle commissies te vullen, maar gelukkig heeft een brandbrief van het bestuur veel respons opgeleverd. Het bestuur is weer voltallig en kan zich de komende jaren concentreren op het verbeteren van de organisatie. De afgelopen jaren stonden in het teken van het vervangen van de velden en dat is gelukt. De club beschikt over twee prachtige watervelden en is daarmee klaar voor de toekomst.

Clubgevoel
“Die toekomst ziet er goed uit. De kwaliteit van de trainingen is op orde, het ledental zit weer in de lift en er staan diverse (nieuwe) evenementen op de planning om het clubgevoel te bevorderen,” aldus de voorzitter van de HCMC. L√∂wik eindigde haar speech met een dankwoord aan de sponsoren en de vrijwilligers. Met name de inzet van die laatste groep is hard nodig om een club draaiende te houden. En -terwijl er buiten door de kinderen werd gehockeyd- werd er in het clubhuis geproost op een gezond en sportief 2019.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in