‘Zendtijd voor de Kerken’ zondag live op radio & tv

Het programma Zendtijd voor de Kerken wordt zondagmorgen niet alleen live uitgezonden via de radio, maar ook via de tv bij RTV Hattem.

Bevestiging en intrede
Zondag is er om 09.30 uur een kerkdienst, verzorgd door de Gereformeerde Kerk (vrijg) vanuit de Open Poort. Voorgangers zijn Dr. Jasper Bosman en Professor Hans Schaeffer. In deze dienst wordt Jasper Bosman als predikant bevestigd en doet hij zijn intrede.
Klik hier voor de liturgie
.

Zondag van 9 tot 12 uur
Het programma Zendtijd voor de Kerken wordt zondag rechtstreeks uitgezonden van 9.00 tot 12.00 uur. De dienst  begint om 09.30 uur en is te volgen op RTV Hattem op zowel radio, tv als webstreams. Op zondagavond en woensdagmorgen wordt de radio-uitzending herhaald.

Frequenties RTV Hattem


Luister live Radio Kijk live TV

 

 

In deze dienst wordt dr Jasper Bosman bevestigd als predikant van De Open Poort. In deze bevestigingsdienst heten we Jasper en zijn vrouw Hanna welkom en ontvangen we hem als predikant. De bevestiging zal door door Professor Hans Schaeffer gebeuren. Na de bevestiging zal Jasper voor de eerste keer preken in Hattem. Ook zal hij vragen van kinderen beantwoorden in een kindermoment.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in