‘Hattem Actueel’ met Heemkunde, St. de Luwte, D66, ‘D.E.V.’ en coronaproof foto’s

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 14 november

  • Voorzitter Yvonne Schepers van Heemkunde Hattem is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden en vertelt over de gevolgen van Covid-19 op de activiteiten van de vereniging.
  • Wat doet Stichting De Luwte? Voorzitter Jaap Jonker over de doelstelling van de stichting en over de plaats van De Luwte binnen de te ontwikkelen Woonzorgzone.
  • Fractievoorzitter Erik Kort van D66 blikt terug op de Begrotingsraad waarin de amendementen niet zijn overgenomen.
  • Voorzitter Johan Knegt van mannenkoor ‘D.E.V’ vertelt welke invloed de coronabeperkingen hebben op de vereniging en haar geplande activiteiten.
  • De 11-jarige leerling van de Jan Jaspersschool, Barbara Dijkstra, maakt coronaproof foto’s van Hattem en laat iedereen daarvan meegenieten .

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in