Jenny Bakker signeert

Op zaterdag 21 oktober is er een Meet and Greet met illustrator Jenny Bakker van 14.00-17.00 uur in het Anton Pieck Museum. Jenny Bakker illustreerde ruim 70 boeken waaronder van Bigkikker tot Neushoornvogel.

Op 21 oktober werkt Jenny in het museum. Aan de grote Ateliertafel, te midden van haar expositie ‘van Bigkikker tot Neushoornvogel’, geeft zij jong en oud, beginnende en gevorderde tekenaars aanwijzingen en tips waarmee zij nieuwe tekenvaardigheden krijgen. Ook signeert Jenny eerder aangeschafte boeken of de boeken die te koop zijn in de museumwinkel.

Over Jenny Bakker
Geboren in Apeldoorn (1966), woont en werkt in boekenstad Deventer. Jenny illustreerde bijna 70 boeken voor zo wel kinderen als voor volwassenen. Haar boeken zijn uitgegeven in Rusland, China, Kazachstan, Amerika en Europa.

Natuurtekenen
De laatste jaren ligt haar focus op natuurtekenen. Jarenlang fotografeerde zij het verval van de natuur, met in haar achterhoofd daar ooit tekeningen van te maken. “Ik wil de kijkers graag meenemen in de schoonheid van verval. Schoonheid zit niet alleen in lente, jong en felle kleuren. Herfst en verval in de natuur is ook mooi, ontroerend en teer… en dus ook perfect.”

www.antonpieckmuseum.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in