https://intikkertje.nl

Het duurt niet lang meer of het WK begint. Het is dan ook hoog tijd om je eigen WK-poule te organiseren als je dit zou willen! Het wordt steeds populairder om een poule aan te maken met vrienden of collega’s. Het is een leuke manier om het WK nog spannender te maken. Maar hoe maak je precies een WK-poule aan? We hebben alles wat je hierover moet weten voor je op een rijtje gezet!

Wat is een WK-poule?

Bij een WK-poule breng je een groep samen die tegen elkaar strijd om een leuke prijs. Dit wordt gedaan in de vorm van een weddenschap. Je geeft individueel door hoe je denkt dat een wedstrijd zal eindigen. Je kunt dit natuurlijk ook in groepsverband doen tussen de teams binnen een bedrijf. Als je het goed hebt win je de poule en daarmee de prijzen of een geldbedrag. Een poule wordt tijdens het WK vaak gebaseerd op het hele toernooi. Je kunt ook een WK-poule maken met vrienden, onbekenden of zelfs klanten.

Waar kun je een WK-poule aanmaken?

Je kunt een WK-poule aanmaken bij een bookmaker. Een bookmaker is brengt mensen die willen wedden samen en is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van een weddenschap. Je kunt een WK poule voor bedrijven aanmaken binnen enkele minuten. Je hoeft je vaak alleen maar te registreren. Daarnaast is het ook nog eens gratis! Je kunt zelf deelnemers toevoegen of verwijderen uit een poule. Vervolgens kan iedereen zijn of haar voorspellingen doorgeven. De bookmaker zorgt er vervolgens voor dat de ranglijst wordt geupdate tijdens de duur van het WK.

Verschillende soorten WK poules

Er zijn verschillende soorten WK poules die je kunt opzetten. Zo bestaan er poules met een fictief startbudget. Dit budget kun je vervolgens zelf verdelen en tactisch inzetten. Door de quotering per wedstrijd kun je zo geld winnen. Dit is een ideale manier voor bedrijven om met collega’s of klanten een WK-poule te maken omdat niemand zo geld verliest. De uiteindelijke winnaar kan een leuke prijs verdienen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met geld te spelen. Er zijn daarnaast verschillende soorten weddenschappen waaruit je kunt kiezen. Denk aan een 1X2 weddenschap, over/under of bijvoorbeeld de asian handicap weddenschap. Vaak wordt er gekozen voor een 1X2 weddenschap of een weddenschap gemaakt met het aantal doelpunten, omdat dit voor onervaren wedders ook erg leuk is.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in