22 gastjes in IJsselmagazine

Donderdag 14 oktober heeft presentator Marijke Riesebeek van IJsselmagazine maar liefst 22 gasten in de uitzending. Docent Peter Lamers komt met zijn 22 leerlingen van groep 7B van Het Palet uit Hattem om in de radiostudio te praten over wat hen bezig houdt. Ook hebben de leerlingen de muziek uitgezocht die in het programma te horen is.

“Wij zullen gaan vertellen over onze toekomstdromen, hoe wij denken over duurzaamheid, wat onze hobby’s zijn, hoe het er aan toe gaat bij ons in de klas en er zullen vast nog een aantal onderwerpen aan bod komen. Wij hebben er ontzettend veel zin in en willen RTV Hattem bedanken voor de uitnodiging”, laat groep 7B enthousiast weten.

Wanneer?
Het radioprogramma IJsselmagazine brengt elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur wekelijks nieuws en informatie op het gebied van kunst, cultuur, welzijn en gezondheid uit Hattem en omstreken. Zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur hoor je de herhaling. Of luister (terug) via Uitzending gemist.

Het programma wordt samengesteld en gepresenteerd door Marijke Riesebeek, technisch verzorgd door Jan Boeve en Samuel Koridon. De regie is in handen van Gerrit Naber.

Luister live Radio Hattem Uitzending gemist?

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in