vv Hattem verkoopt voor trainingskamp in Malaga

De eerste selectie van vv Hattem is van plan om in januari 2022 de voorbereiding van de 2e seizoenshelft te starten met een trainingskamp in Malaga.

“Voor een voetbalteam dat op 3e klasse niveau een ambitieus plan, maar misschien wel goed passend bij de andere ambities die het team heeft”, vertelt Arjen Noorberger. “Tijdens het vorige door corona afgebroken seizoen is het plan al voorbereid en is er al gestart met sparen.”

Klimaat en faciliteiten
Malaga heeft in januari een ideaal klimaat om te kunnen trainen, waarbij de faciliteiten zoals hotel en voetbalvelden gras optimaal zijn. Volgens Arjen is het doel om in de prachtige sportieve omgeving onder goede weersomstandigheden goed en veel te kunnen trainen. “Natuurlijk gaat de groep ook de culturele omgeving verkennen en veel plezier maken, dat ten goede zal komen aan de teambeleving.”

Rosé en bier
Door middel van de verkoop van Malaga Rosé en een bierpakketactie hoopt vv Hattem dit trainingskamp mede te financieren. Het idee werd geboren nadat de selectie tijdens de lockdown onder leden en supporters de actie “rondje voor de club” uitrolde. Nadat deze actie succesvol verliep én de club een mooi bedrag kon bijschrijven, kwam het idee om een actie te bedenken voor financiële ondersteuning van het trainingskamp.

Voorbereiding
Wie afgelopen tijd vaker op het sportpark kwam heeft kunnen zien hoe voetballers voor en na de training in groepjes druk bezig waren om bierpakketten samen te stellen, etiketten te plakken, vouwen, inpakken, versieren, loten nummeren en strikjes te maken. Dit om zowel het bier als de Rosé als een feestelijke te verpakken.

Uniek etiket
Intussen is de verkoop al gestart van de bierpakketten en zomerse Rosé waar als naam “Rosé selección v.v. Hattém” op het unieke etiket staat. Volgens aanvoerder Silvan Kersbergen zijn de eerste reacties erg positief en zijn er al op menig verjaardag en feestje bierpakketten en flessen Rosé als cadeau gegeven.

Verloting
Om de Malaga actie en het ondersteunen van het trainingskamp nog aantrekkelijker te maken zit er bij ieder pakket/fles een uniek lot. Silvan: “Hiermee maak je kans op een van de mooie prijzen uit een verrassend prijzenpakket

Bestellen en bezorgen
Om de Malaga-actie te steunen en in het bezit te komen van een bierpakket of fles Rosé is kun je digitaal een bestelling doorgeven.
Op www.vvhattem.nl vind je meer over de actie.
Betalen kan via een Tikkie of contant bij levering. Naast afhalen op het sportpark, bezorgen de voetballers de bestellingen bij jou thuis in Hattem, Zwolle en Kampen

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in