Informatieavond herontwikkeling woonzorgzone De Bongerd

Over de herontwikkeling van de woonzorgzone De Bongerd is er op 23 september een informatiebijeenkomst. De initiatiefnemers geven tijdens deze bijeenkomst informatie over de voortgang van de plannen.

In het 2e kwartaal van 2022 worden de woningen aan de Van Galenstraat gesloopt. Daarna start op deze plek de nieuwbouw van het nieuwe verpleeghuis De Bongerd. Op de plek van het huidige verpleeghuis komen nieuwe huurappartementen in zowel de vrije als in de sociale sector. Bewoners van deze zelfstandige levensloopbestendige appartementen, die in 2026 klaar moeten zijn, kunnen er blijven wonen ook als iemand op termijn wel zorg nodig heeft.

Inschrijven is nodig
Er zijn op donderdag 23 september twee mogelijkheden om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst en wel van 15.00-16.30 uur en van 19.00-20.30 uur. Inschrijven is nodig en dat kan via www.debongerd-hattem.nl/informatiebijeenkomsten.
Er is in verband met corona beperkt plaats op de informatiebijeenkomst. Er komt wel een uitgebreid verslag van de bijeenkomst. Het is nog niet mogelijk je voor deze appartementen in te schrijven. Belangstellenden kunnen zich via www.debongerd-hattem.nl wel inschrijven voor de nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven over alle ontwikkelingen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in