Gospelkoor El Shaddai geeft Jubileumconcert

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Gospelkoor El Shaddai werd opgericht. Daarom wordt er  een Jubileumconcert gehouden op zaterdag 12 oktober.

Aan dit optreden wordt medewerking verleend door Gospelkoor Grace & Glory onder leiding van Talitha Nawijn. Het concert is in het Noorderlicht, Mariënrade 1 in Wezep en begint om 19.45 uur. Kaarten voor dit concert kosten € 5,- en zijn te koop via  www.elshaddai.nl

Workshop
Wil jij kennismaken met het zingen in een gospelkoor? Doe dan mee aan de workshop van Talitha Nawijn. Deze workshop wordt gehouden op zaterdag 12 oktober vanaf 15.30 uur in het Noorderlicht. Samen met leden en oud-leden wordt zo een koor gevormd dat een aantal liederen gaat instuderen. Deze liederen worden ’s avonds tijdens het concert ten gehore gebracht. Aanmelden kan via gospelkoorelshaddai@gmail.com  Inschrijven kan tot 28 september. Van de deelnemers wordt een bijdrage gevraagd van € 5,- Dat is inclusief een gezamenlijke maaltijd.

Oud-leden gezocht
’s Middags kunnen leden en oud-leden elkaar ontmoeten om herinneringen op te halen.  Ben jij lid geweest van El Shaddai of ken je iemand, meld het dan via gospelkoorelshaddai@gmail.com of bij Jan Bredewout, j.bredewout@gmail.com
Oud-leden kunnen ook meedoen aan de workshop die door Talitha Nawijn wordt verzorgd. Tijdens het concert worden de ingestudeerde liederen ten gehore gebracht. Oud-leden kunnen kosteloos meedoen aan de workshop. Aanmelden is wel noodzakelijk, graag voor 28 september. De tekst en muziekbestanden worden per e-mail toegestuurd.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in