Tessa uit Hattem wint een vakantiepakket

Tessa Steenkamer (7 jaar) uit Hattem is de winnares van een van de twee vakantiepakketten van Bibliotheek Noord-Veluwe. Tessa is lid geworden van de bibliotheek tijdens de Zomeractie voor nieuwe jeugdleden. Onder de nieuwe leden werden twee vakantiepakketten verloot. Tessa is superblij met zijn prijs: een goed gevulde Vakantietas met een boek, spellen en andere spullen voor de vakantie.

Bibliotheek Noord-Veluwe heeft deze zomer, tot 1 september, een actie voor kinderen van 0-12 jaar. Ouders die naar de bibliotheek komen om hun kind als nieuw lid in te schrijven betalen geen inschrijfgeld (online worden wel de inschrijfkosten in rekening gebracht). De kleintjes van 0-2 jaar ontvangen bovendien het BoekStart koffertje met twee leuke boekjes, de grotere kinderen een vrolijk oranje rugtasje. Tot 18 jaar is het lidmaatschap van de bibliotheek Noord-Veluwe gratis. Dus gratis boeken, e-books en luisterboeken lenen.

Onder de ruim 100 nieuwe leden die voor 1 augustus zijn ingeschreven heeft de bibliotheek twee vakantiepakketten verloot. Tessa heeft haar pakket in de bibliotheek in Hattem in ontvangst genomen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in