Funavond voor jonge mantelzorgers

In Nederland is een op de vijf jongeren mantelzorger. Het geven van mantelzorg geeft jongeren een gevoel van voldoening, trots en liefde. Tegelijkertijd vindt ruim de helft deze zorg ook zwaar. Fysiek, mentaal of omdat zij de zorg lastig kunnen combineren met school, vrienden en hobby’s. Dat kan tegenstrijdig voelen, zeker in de huidige tijd waarin thuiszorg en dagopvang vanwege corona allemaal anders is.

Om mantelzorgers een moment van ontspanning en gezelligheid te bieden, organiseert SWHattem jaarlijks in het voorjaar een fundag. Vanwege de corona-crisis is dat dit jaar niet doorgegaan, maar het Steunpunt Mantelzorg van SWH is blij dat ze nu toch een activiteit in de vorm van een funavond met barbecue voor de jonge mantelzorgers kunnen aanbieden.

Aanmelden funavond
Jonge mantelzorgers uit Hattem zijn op vrijdag 4 september van harte welkom bij Buitenplaats de Poel in Wenum Wiesel. Er is voor hen een te gekke avond georganiseerd vol met activiteiten en gezelligheid. Aanmelding voor deze funavond kan via de website van www.swhattem.nl. Voor vragen kan je ook contact opnemen via de website van swhattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in