Werkzaamheden Hoopjesweg en Waalstraat

In de laatste twee weken van augustus wordt er gewerkt aan de Hoopjesweg en de Waalstraat.

Drempel Hoopjesweg bij Populierenlaan
Het verkeer wordt over rijplaten over de groenstrook langs de werkzaamheden geleid. Afslaand verkeer naar Populierlaan en Allee kan gewoon doorgaan.

Verhoogd plateau Waalstraat bij de speeltuin
De Waalstraat wordt ter plaatse afgesloten voor alle verkeer. Hierdoor zijn ook de aansluitingen van de Elskamp en Ruytershoeve bij de Waalstraat afgesloten.

30 km
Als de werkzaamheden aan de Waalstraat gereed zijn worden de verkeersregels van een 30 km/uur zone van kracht. Dit houdt in dat rechts voorrang heeft. Er worden tijdelijk borden geplaatst met “Verkeerssituatie gewijzigd”.

1 REACTIE

  1. Is men bij de gemeente niet op de hoogte dat dit gebied al jaren een 30 km zone is ?. Om het veiliger te maken komt er een plateau op de plaats waar een lelijke knik in zit waar men toch niet hard kan rijden, en nu de kans heeft om vanuit de Fredrikshoeve/ Elskamp met een gangetje door kan jakkeren. Het ware beter geweest meer te handhaven dan brengt het geld op in plaats dat het geld kost. Het harde rijden gebeurt op de rechte stukken in de Waalstraat. Het gaat door wand de borden zijn al geplaatst. Ik hoop dat men geleerd heeft van de Hogenkamp. ( men legt op de snelweg ook geen drempels aan omdat er wel eens iemand harder dan 130 km. rijdt. )

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in