Vandaag in het IJsselmagazine op RTV Hattem

Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. In dit ‘IJsselmagazine’ zijn de zaken even anders als anders; dat wil zeggen dat onze Studiogast bij Marijke is in het tweede uur. Onze Studiogast is Adri Zwarthoff, hij is voorzitter van de Monicares Foundation die gezinnen bijstaat die te maken hebben gehad met kanker.

Telefonische interviews daarom in het eerste uur
Om 10.15 uur bellen wij met Judith Bartel – van Beckhoven, de conservator van het Anton Pieck Museum. Zij weet alles over de workshop zomervakantie door illustrator Jenny Bakker voor kinderen in het museum. Om 10.45 uur bellen wij met Andries Jans van de Stichting Leergeld over de zomeractiviteiten voor jongeren.

Zomerstop
Het IJsselmagazine is na deze uitzending met zomerstop. Op 7 september maakt het team graag weer een nieuwe aflevering.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

IJsselmagazine website
Wist je dat het IJsselmagazine haar eigen website heeft? Een terugblik, vaak met foto van de studiogast, is terug te zien op het IJsselmagazine.nl blog.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in