Reis mee door de Bieb met een Zomerabonnement

Je kunt weer in de Bieb veilig en verantwoord boeken en tijdschriften lenen. Ook tijdens de zomermaanden. Ga je niet op vakantie in verband met het coronavirus? Blijf je deze zomer thuis? Kom dan wat vaker naar de Bieb en neem een Zomerabonnement.

Je kunt twee maanden gratis gebruik maken van de diensten van de Bibliotheek of een vast abonnement nemen van 15 maanden voor de prijs van 12 maanden. Dat is inclusief gebruik van de e-books en luisterboeken.

Wegdromen
En wil je oefenen voor het theorie-examen van je rijbewijs? Ook dat is mogelijk in de Bieb. “Kom langs en neem een paar tijdschriften mee of leen wat interessante boeken om lekker in de luie loungeset weg te dromen van verre bestemmingen of spannende avonturen”, zo laat de Bibliotheek Noord-Veluwe weten.

Gratis twee maanden Zomerabonnement
Het gratis Zomerabonnement voor twee maanden stopt automatisch op 15 september.
Ga naar www.bibliotheeknoord-veluwe.nl en vul het formulier in. Je krijgt dan via de mail bericht wanneer jij de bibliotheekpas kunt ophalen in de Bibliotheek.

12=15 Zomerabonnement
Het Zomerabonnement met 15 maanden voor de prijs van 12 maanden is verkrijgbaar tot en met 31 augustus. En je hoeft tijdelijk geen inschrijfgeld te betalen. Aanmelden kan via de “Word lid” button rechtsboven op www.bibliotheeknoord-veluwe.nl.

Wie heeft de mooiste bloemen?
De Bibliotheek heeft een kleine attentie voor trouwe leden. Ben je in de Bibliotheek, dan ligt daar groeipapier. Neem een vel mee en plant het in een pot of in je tuin. Doe mee met de wedstrijd: Wie heeft de mooiste bloemen? Maak een mooie foto van jouw bloem en stuur ‘m naar info@bibliotheeknoordveluwe.nl. De winnaar ontvangt een leuke prijs.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in