Belevingstuin Petralien viert start bouw met muziek

Belevingstuin Petralien organiseert op 28 juni in de Gasthuiskerk in de Achterstraat het zogenaamde ontmoetingsconcert. Tijdens deze avond vol verhalen en muziek wil de organisatie niet alleen geld ophalen, maar ook vieren dat zij begonnen zijn met de bouw van deze hele speciale plek.

Tijdens dit benefietconcert treedt er een Letse familie op, die op tournee is door Noord-Europa. Oma speelt piano en orgel, pa en ma beiden cello, dochter (11 jaar) speelt viool, zoon (8 jaar) piano en tante dwarsfluit.

Ruth Kruijshoop is de verteller, van bekende, maar zeker ook van onbekende bijbelverhalen. ‘Ogenschijnlijk uit de losse pols, maar o zo doordacht. Over mensen, over God, over trieste, maar ook over mooie geschiedenissen.. Verhalen, om hoop uit te putten’, aldus de organisatie.

Op 27 juni is dit concert ook in Zwolle, in de Doopsgezinde kerk, Wolweverstraat. Aanvang 19.30 uur.

Bijdrage
Op het programma van het concert staat een QR-code zodat men direct iets kan schenken aan Petralien.
Als je niet bij het concert kunt zijn, dan kun je financieel helpen om de belevingstuin te realiseren: bankrekening NL53ABNA0107729067 t.n.v. Stichting Belevingstuin Petralien.

Over Petralien
De belevingstuin is een ontspanningsplek voor kinderen met een fysieke en/of psychische beperking. Voor die kinderen zijn er weinig plekken om plezier te hebben en contact te maken met andere kinderen. Lees verder…

Hattem Actueel 15 juni
Zaterdagmorgen 15 juni is Anne Mulder iets over elf uur te gast in Hattem Actueel, het radioprogramma van RTV Hattem. Als penningmeester is hij erg betrokken bij de start van Petralien.

Eerder schreven we ook al over Petralien. Lees verder…

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in