Jonge wolven van de Veluwe sluiten seizoen in stijl af!

Afgelopen vrijdagavond heeft het voetbalteam Jo12-1 van Hatto-Heim het seizoen afgesloten met een training en aansluitend een bbq op het terrein van de club.
Na wat vlees en drinken hebben de spelers nog hun laatste balletje getrapt en daarna op het hoofdveld van Hatto-Heim hun slaapzak uitgerold.
Overnachting
Daar hebben ze de nacht als jonge wolven onder de halfvolle maan en sterrenhemel doorgebracht. Om middernacht was het stil en heeft de groep tot zonsopgang geslapen.
Om 6.00, terwijl de trainers nog in hun slaapzak lagen, stond het team al in tenue een penalty shoot-out te doen en rustig hun eerste rondo te tikken.

Allemaal ter voorbereiding op het toernooi dat die zaterdag gepland stond bij SEH in Heerde.

Toernooi
Als hongerige wolven speelden ze als een echt team, 3-1 winst!
De wedstrijden daarop werden met 1-1 (SVI jo12-1), 0-0 (DOS kampen jo12-1), 2-0 winst (Be Quick’28 jo12-1), In laatste wedstrijd was de koek op en lukte het niet meer om een doelpunt te maken, het was een lastige wedstrijd waarbij de korte nachtrust en concentratie hun tol eisten. 0-1 SEH (jo12-1).
Cevies
Zo werd door het team, van Arjen Westrik en Erik Mostert, een prachtig seizoen afgesloten met nog een prijs: een 3e podiumplek.
Door de trainers werd ze nog wel op het hart gedrukt: ‘de grootste prijs van het seizoen is: de ervaring dat je een winnen en verliezen nooit in je eentje doet, maar altijd met je team.
‘De kracht van de wolf is zijn groep! Vergeet dat nooit!’
Nu kunnen de jongens zich gaan voorbereiden voor voetbal op het grote veld!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in