Mini’s van vv Hattem bedanken fruitsponsor

Zo’n 5 jaar geleden was vv Hattem een van de eerste voetbalverenigingen die haar jongste leden na de training verwenden met vers fruit.

Waren het eerst stukjes appel waar de Mini’s de actieve ochtend mee afsloten, dat is later in samenwerking met de plaatselijke Albert Heijn, bekers vers gemengd fruit geworden.

Mooi nieuws!
“Een zo lange samenwerking van de vv Hattem met plaatselijke supermarkt verdient natuurlijk een bedankje”, vertelt Arjen Noordberger. “Zaterdag was het Mini-trainer Johan Haas die namens de Mini’s als dank voor de goede en gezonde samenwerking bedrijfsleider Joris Vosselman een bos bloemen mocht overhandigen. Helemaal mooi nieuws was het dat Joris te kennen gaf dat hij deze vers fruit sponsoring van vv Hattem de komende jaren graag wil voortzetten.” Was het jaren geleden nog een vrij nieuw fenomeen om fruit uit te delen aan sportende jeugd, inmiddels zijn er meer dan 150 verenigingen die dit initiatief hebben omarmd.

Kennismaken?
Is jouw zoon of dochter in de leeftijd van ± 4 tot en met 7 jaar en wil je hem/haar kennis laten maken met voetballen in de Mini Arena bij vv Hattem? Wees welkom op zaterdagochtend tussen 9 en 10 uur op sportpark ’t Achterveen bij vv Hattem. Bel voor meer info met Bert Bagerman tel:  06-524 21 780.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in