Kick Off Steunouderproject Hattem

Stichting Welzijn Hattem organiseert in samenwerking met het CJG en Steunouder Nederland een kick-off voor professionals, vrijwilligers en inwoners van de gemeente Hattem. De kick-off  begint om 16.00 uur met een openingswoordje van de directeur van Stichting Welzijn Hattem, Mathilde Stam.
Maria Wassink, de oprichtster van Steunouder Nederland, vertelt over o.a. het ontstaan van Steunouder Nederland en zowel een vraag- als een steunouder vertellen over hun ervaringen.
Onder het genot van een hapje en een drankje is er daarna genoeg tijd om vragen te stellen, elkaar te ontmoeten en samen te proosten op deze mooie start in Hattem.

Wanneer kan je gebruik maken van een steunouder?
Je wilt voor jouw kind zorgen, maar soms is dat lastig. Of je hebt even tijd en rust nodig. En soms kan je niet altijd in je eigen netwerk terecht. Een steunouder kan jouw kind dan één of twee dagdelen in de week opvangen. Jouw kind krijgt bij de steunouder aandacht. Dat kan bij een gezin, een echtpaar of alleenstaande zijn die ruimte hebben in hun huis, leven en hart.

Een steunouder geeft steun aan de ouder en plezier aan het kind!
Een steunouder is een vrijwilliger die er is voor ouders die het even moeilijk hebben en die niet altijd op hun eigen netwerk terug kunnen vallen. De steunouder vangt het kind van die ouders één of twee dagdelen per week op. De ouders hebben daardoor even tijd voor zichzelf.
Meer informatie over steunouder kan je vinden op de website.

Heb je affiniteit met kinderen, die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, of ben je geïnteresseerd in het project Steunouder, dan ben je van harte welkom op de Kick off van Steunouder Hattem op 27 juni 2019 van 16.00 uur – 17.30 uur in de Marke.
Je kan je voor de kick-off aanmelden (tot 25 juni) bij Ellen Snijder, projectleider Steunouder van Stichting Welzijn Hattem via telefoonnummer 038 4432881 / 06-12530048 of via e-mailadres ellensnijder@swhattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in