Het Hattems Mannenkoor bereidt 100-jarig jubileum voor

Het Hattems Mannenkoor hoopt in november 2024 een uniek jubileum te mogen beleven: het koor bestaat dan 100 jaar! Om dit prachtige feest alvast voor te bereiden en in te leiden organiseren zij al in september van dit jaar een projectkoor onder leiding van de bekende zangpedagoge Clara de Vries. Vanaf 18 september zal ze het Hattems Mannenkoor op een aantrekkelijke en creatieve wijze een paar keer extra koorscholing en stemvorming aan gaan bieden.

Enthousiaste zangers gezocht
Graag nodigt het mannenkoor enthousiaste zangers uit om tijdelijk aan dit projectkoor mee te doen en het Hattems Mannenkoor op die manier extra te ondersteunen op weg naar een eerste feestelijk concert in november 2023. Uiteraard hopen ze als koor dat een aantal van u dit meezingen zó goed bevalt, dat zij langer willen blijven meezingen met het koor: héel graag, maar er is geen verplichting!

Hattems Mannenkoor gaat helemaal los
Het jaar daarop gaat het Hattems Mannenkoor “helemaal los”: dan zal Francis van Broekhuizen, inmiddels bekend door haar radio- en tv-optredens, het koor aan de hand nemen en extra gaan voorbereiden op het grote jubileumconcert op 23 november. Zij zal een belangrijke rol gaan vervullen tijdens deze feestelijke uitvoering. Ook zal het koor samen met Francis enkele liederen uit gaan voeren. Met deze entertainer belooft dat een spetterend feest te worden! U kent haar vast nog wel vanwege haar optreden bij de kennisquiz “De slimste mens”.
Wil je meedoen? Meld je dan aan op janfzn@hetnet.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in