Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
►Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv.

Zaterdag 14 mei

  • Allereerst komt Herman de Weerd vertellen hoe het leven van een deelnemer aan Maestro er uit ziet. Daarnaast vertelt hij over de kunstwedstrijd die AngelArt organiseert.
  • Muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ trekt de stoute schoenen aan en trakteert Hattem op een bijzonder muzikaal evenement op 25 juni aan de haven. Voorzitter Martin Mulder komt hierover vertellen.
  • In het tweede uur krijgen we een update over wat er in Hattem op sportief gebied speelt en vertelt Kees Rook welke wedstrijden er te volgen zijn in het sportprogramma Tweede Jeugd Sportief.
  • Het bestemmingsplan Buitengebied gaf tal van reacties uit de bevolking. De raad besloot tot een voorlopig uitstel. Tonny Keijzer van de fractie PvdA/Groen Links vertelt wat het bestemmingplan regelt en wat de belangrijkste overwegingen zijn geweest om de behandeling van het plan uit te stellen.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in