‘Everything is better with music’

‘Alles is beter met muziek’. Dat is de overtuiging van de organisatoren van little New Orleans in Hattem op zaterdag 8 september bij Houtwerk Hattem aan de 1ste Industrieweg. Kleiner van opzet, maar puur in zijn uitvoering met de ingrediĆ«nten ‘good music, good food on a good location’.

De muziek komt uiteraard van Wilfred Kroes met band, de twee winnaars van vorig jaar Shjazz en Shabby Cabs en daarnaast The Blankets met Hattemse musici. Foodtrucks uit Hattem en omgeving verzorgen Cajun style food en Houtwerk Hattem is de perfecte locatie.

Jan Erik Barendsen, Jeroen Schreur en Henderikus Cazemier hebben steun van meerdere Hattemers gekregen om te zorgen dat de kinderactiviteiten van 16 tot 19 uur origineel en in New Orleans stijl zijn. De vaste sponsoren ’t Heem, De Eenhoorn, Lionsclub Hattem en de Vrienden van Opoe zorgen ervoor dat alles kosteloos te bezoeken is.

Noteer alvast zaterdag 8 september in jouw agenda om de sfeer van New Orleans in Hattem te proeven en te ervaren. Meer achtergrond- en contactinformatie is te vinden op www.opoeshouseofmusic.nl