Boekenweek bij De Fontein

Van 13 t/m 23 maart is de landelijke Week van het christelijke boek (WCB). Ter gelegenheid van deze tiendaagse, die parallel loopt aan de Nationale Boekenweek (16 t/m 24 maart), verschijnt het actieboek De kans van haar leven van de populaire Amerikaanse schrijfster Tamera Alexander. De christelijke boekhandel De Fontein, Kerkstraat 32, geeft tijdens deze week klanten het actieboek cadeau bij besteding van € 15,00 aan boeken.

De kans van haar leven
Vechten voor je bestaansrecht, daar weet de hoofdpersoon uit het boek Ellaby Ward alles van. In het Amerika van 1904 voldoet ze niet aan het standaard plaatje van een vrouw: ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Daarnaast werkt ze op een plek die gedomineerd wordt door mannen, en wil ze geen genoegen nemen met het kleine hoekje dat haar daarin wordt toebedeeld. Dan ontmoet ze Robert Green, een oude, zwarte man die alles weet van er niet bij horen. Wat kan ze van hem leren? En lukt het haar om zichzelf te bewijzen tegenover haar baas? Eén ding is zeker: ze krijgt de kans van haar leven.

Over Tamera Alexander
Tamera Alexander (1961) is een bestsellerauteur met een grote liefde voor haar familie en voor geschiedenis. Met haar boeken won ze al veel awards, waaronder vier Christy Awards. Ze heeft meer dan tien boeken geschreven, o.a. een trilogie over de Belle Meade plantage.

Week van het christelijke boek
De Week is een jaarlijks initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak (BCB). De campagne stimuleert het leesplezier, richt zich op leesbevordering en promoot het christelijke boek in het algemeen. De christelijke boekhandel organiseert allerlei activiteiten in deze periode.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in