sv Hatto-Heim leidt nederlaag tegen Zwolsche Boys

Zaterdag heeft sv Hatto-Heim een nieuwe nederlaag geleden. Het team van Marcel van Walderveen behaalde niet het gewenste niveau en ging onderuit met 1-2.

Voor rust was er niet nog zoveel aan de hand voor Hatto-Heim. De ploeg domineerde de wedstrijd, maar was onzorgvuldig in de eindpass. Hierdoor kon Hatto-Heim niet echt gevaarlijk worden. Wel keerde de Zwolsche Boys-doelman enkele malen fraai schoten van afstand. De grootste kans was voor Laurens Admiraal. Na een goede actie van Bram Neuteboom had hij de bal voor een leeg doel voor het inschieten, maar hij faalde hierin jammerlijk.

Na rust hadden de geelblauwen veel moeite met het spel van Zwolsche Boys. De thuisploeg kwam steeds beter in het spel en kwam na bijna een uur spelen op voorsprong. Hatto-Heim ging op jacht naar de gelijkmaker, maar echt gevaarlijk wist de ploeg niet te worden.

Tot tien minuten voor tijd: na een afgeslagen hoekschop kwam de bal voor de voeten van Elnathan van Dijk, die doeltreffend uithaalde. In de jacht op de overwinning liep Hatto-Heim uiteindelijk in het mes toen de thuisploeg in de voorlaatste minuut de winnende treffer maakte.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in