Judith van Duinen, jongste kandidaat-raadslid van Hattem

Judith van Duinen is 21 jaar en staat nummer 5 op de lijst van het CDA Hattem. Momenteel loopt zij stage in het buitenland en is kort voor de start van de nieuwe raad in Hattem terug. Via de media volgt zij de verkiezingscampagne in Hattem op de voet.

Judith: “Ik hoop dat het CDA een goede uitslag maakt. Heb er enorm veel zin in”. Zij vindt het belangrijk dat jongeren een stem krijgen in de politiek. Judith: “Daarom heb ik mij ook verkiesbaar gesteld voor het CDA. Ik merk dat veel jongeren niet bezig zijn met politiek maar met andere zaken zoals studie. Dat begrijp ik ook. Toch is het belangrijk dat jongeren meedoen in de politiek. Ik roep jongeren dan ook op om vooral te gaan stemmen op 21 maart. Door op jongeren kandidaten zoals ik te stemmen, kunnen zij het verschil maken”.

Judith van Duinen heeft een flyer gemaakt waarin zij speciaal aandacht vraagt voor veilige verkeersroutes voor kinderen, activiteiten voor jongeren in MFC de Marke, jongerenhuisvesting en goede sportvoorzieningen.

“Ik wil mij er voor inzetten om zaken voor jongeren aantrekkelijker te maken in Hattem. Jongeren moeten zelfstandig in Hattem kunnen blijven wonen. Hier ligt een taak voor de woonstichting. Ook gezondheid en sport en bewegen vind ik belangrijk. Betrek jongeren erbij en laat ze vooral meedoen. Bij sport en cultuur moet het vooral gaan om meedoen, dat is veel belangrijker dan prestatiedrang. De CDA slogan “Samen leven, samen doen” past dan ook helemaal bij mij.”

@CDA Hattem