‘Grote belangstelling verwacht voor bezoek Gert-Jan Segers’

De Hattemse ChristenUnie verwacht veel belangstelling voor de meet & greet met Gert-Jan Segers. De fractievoorzitter van de landelijke partij doet aankomende vrijdag Hattem aan om de lokale ChristenUnie campagne te versterken. Segers en de andere kandidaten gaan in het Zilveren Schaap in op thema’s die zowel de lokale als de landelijke politiek raken.

‘We krijgen ontzettend leuke reacties uit de Hattemse samenleving’, aldus Arend Palland, lijsttrekker voor de ChristenUnie in Hattem. ‘Veel mensen geven aan het te waarderen dat een landelijk kopstuk als Segers de moeite neemt om onze mooie stad te bezoeken. We hopen op een informatieve maar vooral ook gezellige start van onze campagne.’

De Hattemse Elbert Smelt van de band Trinity zorgt tijdens de bijeenkomst voor live muziek. Hij laat onder meer het nummer horen waarmee de ChristenUnie haar campagnespots ondersteunt. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd en de entree is uiteraard gratis.

Wie de lokale kandidaten en de partijleider van de ChristenUnie wil spreken is vrijdag 16 februari vanaf 16.45 uur welkom in het Zilveren Schaap aan de Markt 10.