Vrieze’s Erfgoed zoekt gastmensen

WAPENVELD – Vrieze’s Erfgoed en Edith Westendorp van EETIT zijn in principe rond over een ruimere openstelling van bezoekerscentrum Vrieze’s Erfgoed. Dat betekent dat bezoekers het komende toeristenseizoen van eind april tot en met de herfstvakantie op donderdag, vrijdag en zaterdag welkom zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Om die gasten te ontvangen en te informeren door de vele boeiende verhalen die over de eeuwenoude historie te vertellen zijn, is men op zoek naar mensen voor de rol van gastvrouw of gastheer. Het gaat om ontvangst met behulp van een presentatie op het digibord en het vertellen van verhalen op het erf of in de molen. Het complex heeft een historie die teruggaat tot de tijd vanaf 1400 met onderdelen als het klooster Hulsbergen, molen de Vlijt, de drie generaties Vrieze maar ook de landschappelijke bijzonderheden en het verhaal van de in april 1943 neergestorte Halifax bommenwerper.

Mensen die belangstelling hebben worden uiteraard ruim van informatie voorzien om dit boeiende werk ook te doen. Wie mee wil doen, kan dit laten weten via tel. 06-15194780 of via info@vriezeserfgoed.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in