Hattems Mannenkoor huldigt jubilaris en zoekt zangers

Op de nieuwjaarsreceptie van het Hattems Mannenkoor tijdens de eerste repetitieavond in 2024 is Bart Bouhuijs in het zonnetje gezet wegens zijn 50-jarig lidmaatschap van het Hattems Mannenkoor. Hij is op z’n negentiende lid geworden van het Mannenkoor en heeft tot op de dag van vandaag geen repetitie of optreden gemist.

Bibliothecaris
In al die jaren heeft Bouhuijs zich ook verdienstelijk gemaakt als bestuurslid, hij bekleedde daar de functie van bibliothecaris. De vicevoorzitter van het koor huldigde Bouhuijs met een mooie oorkonde, de bijbehorende versierselen en een bon van de slijter. Ook de mensen die het oudpapierteam bemannen werden getrakteerd vanwege hun inzet bij het inzamelen van het oud papier.

Een eeuw mannenkoor
Het Hattems Mannenkoor maakt zich op om het honderdjarig jubileum vorm te geven en te vieren. De mannen moeten nog heel wat studiewerk verrichten voor het jubileumconcert op 23 november. Aan dit concert zal operazangeras Francis van Broekhuizen haar medewerking verlenen. Francis is landelijk bekend van tv-programma’s als De slimste mens en Maestro.

Nieuwe zangers welkom
Mannen die mee willen zingen zijn van harte welkom. Ook wie alleen voor dit concert mee wilt repeteren is vrijblijvend welkom, aldus het bestuur. Het kost je niets en je ervaart wat het zingen bij een koor inhoudt. Informatie is te verkrijgen op de site van het koor of via janfzn@hetnet.nl of 06-40811913.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in