Volleybaldames HVV morsen punten

De eerste wedstrijd van 2020 is voor de volleydames van HVV geen wedstrijd om over naar huis te schrijven.

Zaterdag speelden de dames tegen Blok EVC uit Vaassen. De uitwedstrijd werd in het begin van het seizoen nipt met 3-2 gewonnen door HVV. Blok EVC is een taaie ploeg en dat bleek zaterdag weer.

Zoals gebruikelijk moet de diesel van HVV even op gang komen en start Blok EVC met een paar punten voor sprong. De HVV dames vechten zich terug en de eerste set gaat gelijk op met een aantal lange rally’s en mooi gehaalde ballen. Maar eEcht overtuigend en makkelijk gaat het niet. De eerste set gaat nipt met 23 – 25 naar Blok EVC.

In de tweede set komt HVV beter in haar spel. De verdeling is beter en de passing ligt ook zonder libero’s prima. De set wordt door HVV gewonnen met 25-18. De derde set is ook weer een spannende en het gaat weer behoorlijk gelijk op. HVV weet deze set ook te winnen met 25-19.

De vierde set wordt er rommeliger gespeeld en zijn wat onduidelijkheden. De afstemming is wat minder en deze set gaat naar Blok EVC: 17-25.

Dan maar een 5e set. We zien een zelfde beeld als de 4e set. Ondanks een voorsprong van 12-9 wordt deze toch weggegeven aan Blok EVC en wint met 13 – 15.

Een 2-3 verlies voor HVV, dat was eigenlijk niet nodig geweest. De scherpte en alertheid ontbrak en op de belangrijke momenten was HVV te slordig in de afronding en het maken van de punten. Donderdag wordt er gespeeld tegen Ormi in Epe.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in