Al 10 jaar ‘Maaltijd Project Hattem’

Het Maaltijd Project Hattem (MPH) viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Het MPH werd in het leven geroepen om als christenen samen iets te doen voor de medemens. Het is een initiatief van en wordt mede gefinancierd door de gezamenlijke Hattemse kerken.

Eten en gezelschap
“Iedere donderdagavond wordt een 3-gangen maaltijd aangeboden aan plaatsgenoten die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen of eenzaam zijn. Daarbij gaat het om elkaar ontmoeten, elkaar spreken en samen eten van een heerlijke maaltijd in een ontspannen sfeer. Wekelijks schuiven ongeveer 25-30 gasten aan tafel om te genieten van het eten en het gezelschap”, aldus het MPH.

Open Huis
Donderdag 30 januari van 16.30 tot 17.30 uur wordt het jubileum gevierd met een gezellig Open Huis in het kerkgebouw Bethel aan de Hessenweg. Voor deze viering worden oud-vrijwilligers, sponsoren, de burgerlijke gemeente en familieleden van deelnemers uitgenodigd. Na afloop is er een besloten feestelijke maaltijd met alle gasten en vrijwilligers.

Iets voor jou?
Wil jij ook eens kijken of dit iets voor jou is en wil je een keer komen eten? Dan ben je van harte welkom. Meer informatie vind je op: www.maaltijdprojecthattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in