Aanjaagbudget voor dansworkshop en voor andere culturele activiteiten

Wethouder Auke Schipper opende afgelopen weekend een dansworkshop bij het Anton Pieckmuseum. Kunstenares Inbal Abir gaf daar een dansworkshop aan Hattemse jongeren in het kader van het Erfgoedfestival Gelderland. De workshop werd mede gefinancierd uit het aanjaagbudget voor culturele activiteiten in het kader van corona.

Wethouder Auke Schipper kijkt met veel plezier terug op de opening van de workshop en raadt culturele partijen aan om ook een aanvraag te doen: β€˜Het is fijn dat er weer mogelijkheden zijn om activiteiten te organiseren nu de coronamaatregelen soepeler zijn. Het aanjaagbudget is bedoeld voor het organiseren van kleinschalige lokale activiteiten. De dansworkshop bij het Anton Pieckmuseum van afgelopen weekend is daar een mooi voorbeeld van. Ik nodig Hattemse culturele partijen van harte uit om ook gebruik te maken van het budget. Met het budget willen we de lokale culturele sector ondersteunen en zo het rijke, culturele leven van Hattem een impuls geven na een moeilijke periode door corona.’

Voorwaarden en aanvragen
Per activiteit kan maximaal € 1.500 aangevraagd worden. Uiteraard moeten de activiteiten voldoen aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Een volledig overzicht van de voorwaarden en het aanvraagformulier zijn te vinden op www.hattem.nl/aanjaagbudget.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in