Jubilerend ‘Knipscheer’ heeft nieuwe vestiging op H2O

Op Bedrijventerrein H2O heeft Knipscheer Infra een nieuw onderkomen in gebruik genomen. Het bedrijf startte in 1980 in de Flevopolder en vorige week werd de vestiging op het H2O-terrein geopend. Maar er was meer… Knipscheer Infra vierde haar 40-jarig jubileum.

Knipscheer complimenteert de cultuur van Wezep, Hattem en andere omliggende plaatsen. ‘Gemeenten kijken hier nog echt welke aanbieders met lokale werknemers werken. Dat vind ik heel goed. Ze bekommeren zich om hun inwoners, ze zorgen voor de mensen van hier’, zegt de ondernemer, die met grote regelmaat door gemeenten wordt uitgenodigd om in te schrijven op aanbestedingen.



Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw met een jaaromzet van ruim twintig miljoen euro. Met circa 80 medewerkers voert Knipscheer in Flevoland en de omliggende Provincies civiel technische werken uit. Naast de aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grondwerk en onderhoudswerk is het bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van gefigureerde en vloeistofdichte betonvloeren, realisatie van civiele betonconstructies en specifiek infrastructureel schoonmaakwerk (Knipscheer Infra-Clean). Ook wordt er in opdracht van ProRail rondom het spoor gewerkt in het gehele land (o.a. aanleg stations en geluidsschermen). Samen met dochterbedrijven Knipscheer Rail-Infra en Knipscheer Infra-Clean zijn er circa 120 medewerkers in dienst.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in