Gezellige Heisa in Hattem

Zaterdag werd voor de vijfde keer het Heisa in Hattem festival georganiseerd. Na de opening vanaf het balkon van het stadhuis door Shantycrew Buitenboord, kon het publiek op 17 verschillende, verrassende locaties genieten van cultuur in de vorm van muziek in verschillende genres, dans- en dichtkunst. Gecombineerd met Open Monumentendag, bleek dat een enorme trekker voor niet alleen mensen uit Hattem zelf, maar ook uit de hele regio. Soms gingen de bezoekers heel gericht op zoek op basis van de informatie uit de verspreide folder, soms stuitte men toevallig op een optreden in een van de winkels waar men boodschappen aan het doen was.
Van 11 tot 17 uur was er voor elk wat wils te vinden en werden de bezoekers niet alleen verrast door de optredens, maar ook door de mooie locaties, zoals een aantal binnentuinen die zelfs veel bewoners van Hattem nooit eerder hadden gezien.

Tijdens de afsluitende borrel voor de artiesten en vrijwilligers die deze dag mede hielpen slagen, toonde de organisatie zich dan ook dik tevreden over het verloop van dit Heisa evenement, dat mede dankzij het weer, de artiesten, de vrijwilligers èn de sponsoren een succes werd. De organisatie kon aan het eind van de dag terugkijken op een bijzonder geslaagde dag.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in