sv Hatto-Heim wint ook tweede bekerwedstrijd

Zaterdag was de tweede wedstrijd in de bekertoernooi. Tegenstander van sv Hatto Heim was VSW uit Windesheim. In tegenstelling van vorige week kon Marcel van Walderveen weer beschikken op bijna een volledige selectie.

De eerste kans konden wij noteren voor Bram Neuteboom. Vanaf veertig meter schoot hij net langs de verkeerde kant van de doelpaal. Keeper Remon Rietman kwam met de schrik vrij. In de 28e minuut was het raak. Er  ging een mooie combinatie vooraf en Ward Willemsen kon tot slot de trekker overhalen: 1-0.

Tien minuten later weer een mooie aanval van de geel/blauwen. Een mooie voorzet van Bas Behrens kwam op maat aan bij Rowan Mensink. Hij nam de bal in één keer op zijn pantoffel en schoot zo de 2-0 binnen. Nog voor de thee was het weer Rowan die met een simpele voetbeweging doelman Rietman kansloos liet: 3-0.

In de rust zal trainer Manuel Schilder zijn woordje wel gedaan hebben: er stond een heel ander VSW op het veld. In de 50e minuut schoot Joey Platenkamp binnen en kwam de stand op 3-1. Voor de rest van de tweede helft kunnen we kort zijn. VSW had niet de macht om sv Hatto-Heim het moeilijk te maken. En sv Hatto-Heim vond het wel goed en speelde de wedstrijd uit. Scheidsrechter Groenhuijsen uit Zwolle floot na ruim negentig minuten af.

Zaterdag 18 september is de de derde bekerwedstrijd. Dan komt zuiderbuur WZC Wapenveld op bezoek bij Hatto Heim, aanvang 14.30 uur.