Dansworkshop voor jongeren in Anton Pieck Museum

Inbal Abir is de kunstenaar die tijdens het Erfgoedfestival Gelderland 2021 verbonden is aan het Anton Pieck Museum en op 9 oktober een dansworkshop geeft in het Anton Pieck Museum.

Inbal Abir is geboren en opgegroeid in Israël, en woont nu in Arnhem. De danskunstenaar Inbal Abir studeerde aan de ArtEZ dansacademie en is één van de oprichters van danscollectief de Arnhemse Meisjes. Haar fysieke onderzoek richt zich op yoga, acrobatiek en improvisatiemethoden.

In de afgelopen periode heeft Inbal zich laten inspireren in het Anton Pieck Museum door het vele werk van Pieck aandachtig in zich op te nemen. Op dit moment is ze hard aan de slag om haar inspiratie om te zetten tot nieuw werk, rond het thema ‘Aan het werk’. Dat nieuwe werk zal ze op 3 oktober aan genodigden laten zien tijdens de opening van het Erfgoedfestival in Nijmegen.

Dansworkshop voor jongeren
Ook zal zij op 9 oktober optreden in Hattem en een dansworkshop speciaal voor onze jeugd en jongeren verzorgen in het Anton Pieck Museum. De opening zal om 16.00 uur door wethouder Auke Schipper plaatsvinden.

Aanmelden kan tot 4 oktober
Ben je 7-23 jaar en wil je graag meedoen met een van de workshops? Geef je dan voor 4 oktober op, via info@antonpieckmuseum.nl of bel naar 038-4442192. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen. Deelname is gratis met een hapje en drankje na afloop.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in