Beleefweekend Veluwe

Altijd al eens burlende herten willen zien, een yogales willen volgen langs de IJssel of steppen in de Hoenwaard? Speuren met de kinderen in het bos of meer te weten komen over bijen of de jacht? Of ‘gewoon’ een mooie fietstocht maken rondom Epe, Heerde, Hattem? Het laatste weekend van september organiseren Ronduit Hattem, Visit Heerde en Stichting Promotie Gemeente Epe/VVV Epe in samenwerking met lokale ondernemers en IVN Natuureducatie het Beleefweekend Veluwe.

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september zijn er tal van natuur- en culturele activiteiten in en rond Epe, Hattem en Heerde. Bekijk hier alle activiteiten.  Bezoekers en bewoners worden uitgenodigd er op uit te trekken voor een bijzondere natuur- of cultuurervaring. Er zijn activiteiten voor jong en oud, zelfstandig te ondernemen, maar ook in een groep en op inschrijving. Er is ‘voor elk wat wil(d)s’!

Kijk voor het programma met tijden en locaties en verdere informatie op www.ivn.nl/beleefweekend-veluwe of haal de folder bij de VVV Epe, De Korenmolen Vaassen of de Tip’s van Hattem & Heerde en de deelnemers.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in