HVV en Hanze Gym Hattem verkopen loten Grote Clubactie 2019

Hanze Gym Hattem en HVV nemen deel aan de Grote Clubactie 2019. Vanaf 14 september gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club. Dit doen ze niet zonder reden! Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.

80% van de opbrengst gaat naar de club!
Van elk verkocht lot van €3,- gaat maar liefst €2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden.

Steun een club en maak zelf kans
Vrienden, familie en betrokkenen uit Hattem ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-!

Meedoen kan nog steeds
Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de €1.000,- en €15.000,- op. Wil jouw vereniging dit jaar ook meedoen, dan kan dat nog. Voor meer informatie kijk op clubactie.nl of bel 013 – 455 28 25.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in