Voerman Stadsmuseum Hattem heeft nieuwe postzegel

Het Voerman Stadsmuseum Hattem heeft niet alleen een nieuwe naam en nieuw logo, maar nu ook een nieuwe postzegel. In 2019 bracht het museum voor het eerst een eigen zegel uit, waarop het ‘gemberpotje’ van Jan Voerman senior stond afgebeeld.

Nu is er dus een nieuwe postzegel met daarop de naam Voerman Stadsmuseum Hattem. Het nieuwe logo staat afgebeeld bij een IJssellandschap met koeien van Voerman senior. Deze postzegel is verkrijgbaar aan de balie van het museum en kost 1 euro.
Naast postzegels zijn meerdere artikelen te koop in de museumwinkel, waaronder ansichtkaarten. En wat is leuker om na een museumbezoek een kaartje te versturen met een bijpassende postzegel?

De ‘eigen’ museumpostzegel werd in korte tijd enorm populair. De eerste postzegel met het gemberpotje en het ‘oude’ logo is intussen uitverkocht. Belangstelling voor de nieuwe ‘Voerman-zegel’? De zegel is te koop in de museumwinkel. De winkel is vrij toegankelijk. Voor een bezoek aan het museum wordt entree gevraagd en hiervoor kan je een reservering maken op de website van het museum.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in