Speel mee in de Jonge Vuurvogel

De Jonge Vuurvogel biedt jonge musici de mogelijkheid om mee te doen tijdens vier gratis meespeelrepetities. De Jonge Vuurvogel start het seizoen met de campagne ‘Ben JIJ klaar voor de start?’ Hierbij worden muzikale kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar uitgenodigd om dit schooljaar samen goed te starten.

Omdat ‘muziek verbindt’ is er voor deze gelegenheid gekozen om de Jonge Vuurvogel bij de start open te stellen voor alle kinderen die een strijk-, blaas- of slaginstrument bespelen. Verbinding en saamhorigheid zijn naast speelplezier en kwaliteit de belangrijkste pijlers van het vrolijkste jeugdorkest uit Zwolle.

Samen muziek maken op dinsdag
Na dinsdag 24 augustus zijn er nog drie dinsdagen gepland om samen muziek te maken. Door middel van vier meespeelrepetities kunnen kinderen vrijblijvend onderzoeken of de Jonge Vuurvogel bij hen past. Hierna staat het deelnemers vrij om al dan niet te blijven meespelen bij de Jonge Vuurvogel. Het orkest repeteert elke dinsdag van 17 tot 18 uur in het Meander College in Zwolle. Aanmelden voor de meespeelrepetities kan via aanmelden@vuurvogeljeugdorkest.nl

Jeugdsymphonieorkest
De Jonge Vuurvogel is het voorbereidend orkest van Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel dat eveneens weer gaat starten op 24 augustus. De jeugdorkesten staan onder leiding van respectievelijk Vincent Pollemans en Albert Dam. Dit seizoen wordt extra bijzonder omdat de Vuurvogel alweer 20 jaar bestaat. Om dit vierde lustrum te vieren zijn er dit seizoen meerdere activiteiten, waaronder de concerttournee naar Italië in de zomer van 2022.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in