FUNdag voor jonge mantelzorgers

Er zijn veel kinderen en jongeren die voor een ziek familielid zorgen. Zij nemen taken en zorgen op zich die niet bij hun leeftijd passen. Voor deze groep jonge mensen organiseert Veldhuis Advies weer de jaarlijkse FUNdag.

Vorig jaar kon de dag door de coronamaatregelen helaas niet plaatsvinden, maar dit jaar lijkt het allemaal goed te komen. Tijdens de FUNdag gaan de jonge mantelzorgers waterskiën én graffiti spuiten bij Burnside Cablepark in Emst.

Meld je snel aan
De FUNdag vindt plaats op zaterdag 18 september. Ben jij tussen de 6 en de 16 jaar en woon je in de gemeente Epe, Heerde of Hattem? Meld je dan zo snel mogelijk aan via www.veldhuisadvies.nl/fundag. Op deze site vind je ook meer informatie zoals het vervoer en de tijden.

Veldhuis Advies hoopt de jonge mantelzorgers dit jaar weer op een onbezorgde dag te trakteren waar ze even helemaal kind kunnen zijn. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met de steunpunten mantelzorg in Heerde (De Plu), Epe (Koppel/SWOE) en Hattem (St. Welzijn Hattem). Voor vragen kan je contact opnemen met Monique Scholten van het Steunpunt Mantelzorg, telefoon 06-83905995.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in