Hattemse decor voor sponsor golftoernooi autismehuis

De Stichting Vrienden van autismehuis heeft op de Hattemse Golf & Country Club een golftoernooi gehouden voor haar sponsoren, donateurs, relaties en geïnteresseerden. Met inachtname van anderhalve meter afstand kon die toernooi plaatsvinden.

De deelnemers brachten als ‘deelnamegeld’ een dienst in of een artikel mee. Deze diensten en artikelen gaan op de benefiet golfdag, die op 13 september georganiseerd wordt, in veilingverkoop. De opbrengst is voor projecten op het gebied van autismezorg. Voorbeelden hiervan zijn specialistisch leer- en speelmateriaal, meubilair, kennisontwikkeling en kennisdeling.

Autismehuis
Het autismehuis in Zwolle behandelt en begeleidt kinderen en jongeren (van 4 tot 18 jaar) met een autisme spectrum stoornis (ASS). Voor ieder kind met autisme en zijn omgeving is er specialistische zorg op maat. Dit doet men voor de jonge kinderen tot ca. 12 jaar op de groepslocaties, individueel op de dagbehandelingsplek of ambulant aan huis of op school. Voor de iets oudere jeugd biedt men ambulante zorg voor kind en gezin aan.

Heb je interesse in de activiteiten, een mogelijk aanvraag voor ondersteuning en/of voel je je betrokken bij de Vrienden? Stuur dan een e-mail naar: info@vriendenvanautismehuis.nl

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in