Wie wordt de nieuwe Maistro van Hattem?

De batons zijn uitgedeeld, de partituren gedrukt en de deelnemende ondernemers zijn druk aan het oefenen om de fijne kneepjes van het dirigent zijn onder de knie te krijgen.

Els Verweij (Pierre Eyecare), Ellen van der Veer (Young Style Kappers), Gerard Blok (Berends & Slump), Jan Wijnen (Timmerbedrijf Wijnen), Robert Bosch (Diesignloods Hattem) en Wim van der Ven (Notariaat Hattem) gaan op zaterdag 6 oktober in de Marke als dirigent voor het A-orkest van Muziekvereniging ‘Ontwaakt’ een gooi doen naar de titel ‘Maistro van Hattem 2018’.

Deze avondvullende show wordt gepresenteerd door Willem Gunneman en de deelnemers worden beoordeeld door een professionele jury, bestaande uit dirigent Arno Groeneveld, collega-dirigent en muzikant Bert Groothedde en wethouder Carla Broekhuis.

Kaarten zijn vanaf verkrijgbaar bij Rond Uit Hattem, Fietsspeciaalzaak Gaperslanden of te bestellen via kaartverkoop@muzverontwaakt.nl

De kaarten kosten tien euro per stuk en daarmee ben je niet alleen aanwezig bij dit geweldige evenement, want je maakt ook nog kans op een van de drie heerlijke arrangementen bij Herberg Nuwenspete, aangeboden door hoofdsponsor Herberg Molecaten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in