Op blote voeten in de bibliotheek

‘Kan jij dit ook?’ is de titel van het kinderboek dat geschreven is door Harry Klunder en Anja van ’t Hul van Podototaal. De illustraties zijn van Janieke Souman (bekend van Kim en Tim). In het boek gaan Harry en Anja op avontuur en laten zien dat op blote voeten wandelen leuk is.

Podoloog
Vanmorgen las Harry, die podoloog is, voor uit het boek aan de kinderen van Nijntje Pluis. Samen met deze kinderen deden Harry en Anja allerlei oefeningen en gingen ze een stukje wandelen door de bibliotheek.

Te leen bij de bibliotheek
Sinds kort zit het boek ‘Kan jij dit ook?’ in de collectie van de Bibliotheek Noord-Veluwe in de vestigingen in Hattem en Heerde. In het voorlees- en doe-boek worden kinderen op een speelse wijze gestimuleerd om hun voeten te trainen.

Toegang gratis
Harry en Anja komen nog in de bibliotheek in Heerde om het boek voor te lezen op vrijdag 21 juni om 10.30 uur, Griftstraat 8, 8181 VZ Heerde. Kinderen zijn van harte welkom, samen met hun opa, oma, papa, mama of andere begeleider. Geschikt voor kinderen van 3 en 4 jaar. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

In aanvulling op het boek staat op de website www.podototaal.nl informatie over kindervoeten. Hier vind je extra oefeningen en spelletjes die je met je blote voeten kunt doen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in